RADIÁTOR JAVÍTÁS

A radiátorok mindig a legrosszabbkor mennek tönkre. Leginkább télen, a legnagyobb hidegekben. Nem lehet váratni a szerelésével, mivel a lakások, házak órákon belül letudnak hűlni, mihelyt a falak és a bútorok leadják a hőt. Ha azt tapasztalja, hogy radiátora meghibásodott, hívja ki szakemberünket, hogy professzionálisan megtudjuk oldani a problémáját.

A radiátorok sokszor a az időmúlása miatt romolnak el. Gondoljunk csak bele, hogy egy átlagos lakásban, akár 20-30 éves radiátorok is lehetnek, amire soha nem tekintett rá egy szakmai szem sem. Sokan úgy fordulnak hozzánk, hogy a radiátorunk jellegzetes “kluttyogó” hangot ad ki, vagy észrevették, hogy kilyukadt a radiátor, vagy épp a szelep nem működik. Ezek mind megoldható problémák, csak egy szakember kell hozzá.

Szakembereink évtizedek óta foglalkoznak fűtésszereléssel, azon belül is radiátor javítással. Mi már mindent láttunk, és ismerjük a tipikus hibákat. Olyan felszereléssel indulunk amivel már egyből, helyben megtudjuk oldani a problémát. Ránk számíthat, ha radiátora nem működik, mi egyből megoldjuk a problémáját.

CIRKÓ SZERELÉS

RADIÁTOR SZERELÉS

A radiátorok szereléséhez mindenféleképpen szakértő kéz szükséges. Nem érdemes neki látnunk magunktól, mert könnyen tönkre tehetjük a radiátort, pedig lehet, hogy csak egy apró hibája volt.

Ha a radiátora kilyukadt, nem fűt rendesen, már elöregdett, és nem szuperál úgy, mint eddig, akkor keressen fel minket. Munkatársaink évtizedes tapasztalattal oldják meg a problémákat. Ismerik már a radiátorok szinte minden fajtáját, amelyet Magyarországon forgalmaznak, gyártanak, használnak. Napi szinten foglalkoznak radiátorok szerelésével, így biztos lehet benne, hogy ők gyorsan megoldják a problémáját.

Keressen minket bizalommal, ha radiátora elromlott!

RADIÁTOR ÁTHELYEZÉS

Radiátorok sok esetben kell áthelyezni. Például, ha egy nagy szobát ketté akarunk “vágni”, akkor célszerű mindkét helyiségbe radiátort elhelyezni. Ezzel megelőzhetjük azt a problémát, hogy az egyik helyiség hideg marad, a másik meg meleg.

Radiátort szobán belül is áthelyezünk oda, ahova ön szeretné. A lakberendezés egyik megkeserítője tud lenni, ha a radiátorok miatt nem tudjuk oda tenni a bútorokat, ahova mi szeretnénk. Ezzel nem kell már foglalkoznia, mivel szakembereink oda teszik a radiátorokat, ahova csak ön szeretné.

Keressen minket, hogy lakása olyan legyen, mint ahogy elképzelte!

CIRKÓ SZERELÉS