LAPRADIÁTOR JAVÍTÁS

Elromlott? Kérje szakemberünk segítségét, akár azonnali kiszállással Budapest és környékén! Hívja a 0620 238 57 20 telefonszámot a hiba elhárításához.

A LAPRADIÁTOR

A radiátor az az eszköz, ami a lakásunkban a lehető legjobban adja át a hőt a környezetében levő levegőnek, így felmelegítve a körülötte levő teret. A radiátorokban meleg víz keringetésével tudunk hőt nyerni, majd ennek átadásával melegednek fel a szobák.

A radiátorok általában egy olyan cirkuláló rendszerhez vannak kötve, amik pumpálják a vizet és keringetik a rendszerben. Amikor a rendszerben keringő víz felmelegszik, akkor a szobák is átmelegednek.

A lapradiátorok rendszeres karbantartásához szükség van arra, hogy megfelelően légtelenített és jól kiépített rendszerrel történjen meg a fűtés.

BOJLER KARBANTARTÁSA

Az újabb bojlerek megbízhatóak és biztonságosak, de rendszeres karbantartást és tisztítást igényelnek. Egy megfelelően beszerelt bojler akár évtizedekig is képes működni. Javasoljuk, hogy rendszeresen, legalább évente egyszer, ellenőriztessék őket.

Érdemes legalább 2-3 évente elvégeztetni bojlerek karbantartását, hiszen a meghibásodásuk komoly bonyodalmakat okozhat – nem lesz fűtés, meleg víz.

A bojler vízkőtlenítése segítségével megelőzhető a vízmelegítő belső részének lerakódása, eltömődése. A háti vízkötlenítés viszont komoly eltömődéseket okozhat a rendszerben, ezért javasoljuk hozzáértő segítség kérését.

A szakszerűen kiépített és rendszeresen ellenőrzött bojlerek nem csak biztonságosak, de az évenkénti karbantartás – érdemes a fűtési szezon előtt 1-2 hónappal, mert akkor rugalmasabb időpontokat tudnak egyeztetni – és tisztítás a berendezések élettartamát is jelentősen megnöveli.

BOJLER JAVÍTÁSA

Mit tegyünk, ha a bojlerünk elromlik? Legyen bármilyen gázkészülék, nagyon fontos, hogy csak megbízható, hozzáértő szakemberekre bízzuk a javításukat. A nem megfelelően beállított gázeszközök, akár vezetékes vagy PB gázzal üzemelnek, tűz- és robbanásveszélyesek! Kérjük, hogy a saját érdekében forduljon szakemberekhez!

BOJLER CSERÉJE

Amennyiben bojlert keresünk, úgy leggyakrabban 18, 24, 28, 30 kW-os készülékek közül tudunk választani. A legjobb választás azonban az, ha egy tervezőre, vagy egy megbízható fűtésszerelőre bízzuk a hőszükséglet-számítást, főleg akkor, ha a korábbi készülékünkkel nem voltunk megelégedve, ugyanis ez a fázis gyakran elmarad, pedig a legtöbb esetben nem a fűtés, hanem a vízmelegítés igényli a több energiát.

Az energiatakarékosság vagy szabályozhatóság mellett több funkció is elérhető, ha új bojlert szereltetünk be. Külső hőmérséklet érzékelő, távirányítók, rengeteg különféle megoldással próbálják egyszerűsíteni a bojlerek használatát. Mielőtt azonban 100-500 ezer forintot költene a lakására, azt javasoljuk, kérje hozzáértő szakemberek véleményét.

CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS