KAZÁN SZERELŐ

A kazán szerelők munkája rendkívül felelősségteljes. Egy kazán szerelőnek minden kazánhoz értenie kell, nincs kivétel, mindet, egytől-egyig meg kell tudnia szerelni. A kazánokat sokféle szempontból szoktuk megkülönböztetni. Az első ilyen szempont az elhelyezésük. Megkülönböztetjük az álló és a falikazánokat. Az álló kazánok a földön helyezkednek el, általában ezek sokkal nagyobb készülékek, mint a falikazánok. Sok esetben ezek nem a lakótérben vannak, hanem inkább egy garázsban, vagy kazánházban. A falikazánok ezzel szemben akár egy konyhában is elhelyezkedhetnek, mivel rendkívül kis helyet foglalnak, kompakt készülékek.

A kazánokat meg lehet különböztetni még funkció szerint, itt olyan készülékek vannak, amik csak fűtenek, vagy fűtenek és meleg vizet készítenek, illetve az olyanok, amik fűtenek és képesek a meleg vizet tárolni. Égési folyamat szerint lehetnek nyílt, vagy zárt égésterűek, ezeknél az utóbbi sokkal biztonságosabb, mivel nem érintkezik közvetlenül a lakótér levegőjével. Égéstermék elvezetés során megkülönböztetjük a kéményes (nyílt égésterűeknél jellemző), turbós (zárt égéterűeknél jellemző) és a kondenzációs kazánokat.

Ha Ön megkérdez egy szerelőt, hogy milyen készüléket ajánl Önnek, és elmondja, hogy azt szeretné, hogy a készülék kis helyen elférjen, biztonságos legyen és képes legyen meleg vizet előállítani, akkor a szerelő kapásból ajánlani fog Önnek egy kombi kondenzációs kazánt. Ilyen szinten kell értenie egy kazán szerelőnek a kazánokhoz.

De nem csak ehhez kell értenie. Minden kazánt meg kell tudnia szerelni gond nélkül, bármilyen hibába is ütközzön, meg kell oldania. A mi kazán szerelőink pontosan ilyenek. Jól ismerik a gázkazánokat, szinte mindegyikkel találkoztak már, amelyeket Magyarországon eladtak. Őket nem érheti meglepetés, minden problémát maradéktalanul felszámolnak. Ha Ön azt szeretné, hogy a szerelő jól értse a dolgát, gyorsan kiérkezzen és még megfizethető is legyen, akkor feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot.

CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS

KAZÁN SZERELŐ 0-24

A kazán szerelés nem egy olyan munkakör, amelyet csak hivatali időben lehet végezni. A kazánok nem válogatnak, nem nézik, hogy épp milyen nap van, vagy épp azt, hogy hány óra van. Egyszerűen csak fogják magukat, és elromlanak. Ez természetesen lehet hétvégén is, ünnepnapon is, éjszaka is, de akár ezek kombinációja is lehet.

Mi pontosan tudjuk azt, hogy egy kazán szerelés nem várhat holnapig, azonnal cselekedni kell. Máskülönben komoly problémák történhetnek, kezdve a készülék teljes tönkremenetelétől a gázszivárgásig. Épp ezért mi olyan rendszerben dolgozunk, hogy mindig legyen elérhető szerelőnk, aki a nap bármely szakaszában ki tud szállni a bajban lévő ügyfélhez. A mi szolgálatunk non-stop, azaz bármikor felhívhat minket, ha problémája van. Ha felhív minket, akkor garantált, hogy felfogjuk venni a telefont, és egyből kiküldünk egy kollégát, hogy elhárítsa a problémát. Keressen minket bizalommal, akár éjszaka is!

KAZÁN SZERELÉS ÁRA

A figyelmesebbek már észrevehették, hogy rengeteg olyan szolgáltatás van, ahol fel van tüntetve az ár, de nagyon sok olyan van, ahol nincs. A fodrásznál mindig látjuk, és tudjuk is, hogy mennyibe fog kerülni a szolgáltatás. Ám sok olyan szolgáltatás van, ahol nem tudják előre megmondani, hogy mennyi a szerelés. Ilyen a kazán szerelés is. Látatlanban sajnos egy szerelő sem tudja megmondani, hogy mennyibe fog kerülni, mivel nem látja a hibát, nem látja, hogy mennyi időbe fog telni, hogy megszerelje, és azt sem, hogy mennyi, és milyen pótalkatrészekre lesz szüksége.

Épp ezért nem is tudunk a telefonba árat mondani. Viszont azt sem várjuk el, hogy valaki ne tudja, hogy nagyjából milyen összegre számíthat. Ha felhív minket és elmondja a nagyjábóli problémát, akkor mi már meg tudunk határozni egy ár tartományt, amelyet a szerelés megkezdése előtt már pontosítunk, és egy konkrét összeget mondunk majd. Épp ezért mindenki nyugodtan felhívhat, biztos lehet benne, hogy korrektek leszünk, és garantáltan kedvező árat fogunk mondani. Hívjon minket bizalommal!

CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS