GÁZTŰZHELY BEKÖTÉS

Gáztűzhely vásárlásánál nem azon szoktunk gondolkodni, hogy a szakszerű bekötése milyen fontos dolog. Figyelembe vesszük a tűzhely tudását, megjelenését, garanciáját és természetesen az árát. Azonban fontos tudni, hogy a gáztűzhely üzemeltetését és bekötését törvények szabályozzák, mert a helytelen bekötése bizony tragédiába is torkolhat.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy a gáztűzhely bekötését mindenképpen szakemberre bízzuk. Tisztában vagyunk vele, hogy a tűzhely vásárlása után a háziasszony alig várja, hogy birtokba vegye új eszközét, mellyel csodálatos ételeket tehet családja elé. Éppen ezért akár azonnali kiszállással is vállaljuk gáztűzhelye bekötését.

A bekötéshez időpontot a 06 30 776 7175 telefonszámon kérhet. Adja meg pontos címét, a kiválasztott tűzhely gyártóját és típusát és már is küldjük szakemberünket a bekötéshez. Ne feledje: Tűzhelyét időként nem árt ha egy szakember átnézi, megtisztítja és elvégzi a karbantartást. Ez nem csak azért előnyös, mert tűzhelyét tovább használhatja, hanem azért is, mert megelőzheti a kellemetlenségeket.

CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS