GÁZSZERELŐ BUDAPEST

Megbízható gázszerelőt keres? Ne keressen tovább. Mi már hosszú évek óta dolgozunk a szakmában, és elhiheti, mi már mindent láttunk, amit csak lehetett. Az elmúlt évtizedek alatt már számtalan készülékkel találkoztunk, ugyanannyira jól ismerjük a régieket, mint az újakat. Legyen Önnek húsz éves Hajdu készüléke, vagy két éves Aristonja az biztos, hogy mi szakszerűen fogjuk ellátni.

Alapvetően azt gondoljuk, hogy mindenki azt csinálja, amihez ért, amit tanult, amiben profi. A festő fesse ki a házat, a fodrász vágja le a hajat. Ez még inkább fontos gázszerelésnél. Miért? Azért, mert ha olyan ember nyúl a gázkészülékhez, aki nem ért hozzá, az könnyen tönkre tudja tenni a készüléket, vagy legrosszabb esetben akár gázszivárgást is tud okozni. Épp ezért nagyon fontos, hogy SOHA ne kezdje el magától szerelni a készüléket, mivel beláthatatlan következményei lehetnek.

Ezzel szemben ha minket kér fel, akkor három dolgot tudunk garantálni: gyorsaság, kedvező ár és precizitás. Fő működési területünk Budapest, így ha Ön budapesti lakos, akkor garantáljuk, hogy nagyon hamar ki fogunk Önhöz érni. Mi pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen az, amikor nem működik a cirkó, amikor nincs melegvíz, épp ezért mi sosem váratjuk meg Önt.

Vészhelyzetben mindenki képes horribilis összegeket kifizetni, csak hogy megoldódjon a probléma, de mi nem erre játszunk. Pont azért, mert mindig váratlan helyzetekben jönnek az ilyen jellegű problémák ezért az áraink is teljesen megfizethetőek. De ami talán a legfontosabb az az, hogy mi mindig tökéletes munkát adunk ki a kezünkből. Nálunk nincs félmunka, mindig hibátlan munkát adunk át. Keressen minket bizalommal!

CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS

GÁZSZERELŐ BUDAPEST 0-24

Ha elromlik egy gázkészülék az nagyon nagy baj. Látatlanban nem lehet megállapítani, hogy mi a baj, épp ezért nagyon fontos életvédelmi szempontból, hogy egyből kimenjünk. Ha nem cselekszünk egyből, akkor akár gázszivárgás is történhet, amelyet jobb nem megkockáztatni. Mi épp ezért alakítottuk ki azt a rendszert, hogy minket mindig el lehet érni. Legyen éjszaka, vagy akár hajnal, mi mindig felvesszük a telefont.

Ha felhív minket akkor biztos, hogy egyből felfogjuk venni a telefont. Rövid telefonbeszélgetést követően pedig egyből el is indulunk az otthonába. Budapesten belül akár egy órán belül is kint lehetünk, de minden esetben próbálunk a lehető leghamarabb kiérkezni, hogy egyből megtudjuk kezdeni a probléma elhárítást. Ha azt tapasztalja, hogy valami nincs rendben a gázkészülékével, akkor ne habozzon, keressen minket.

GÁZSZERELŐ BUDAPEST ÁRAK

Ha valakinek valamilyen gázkészüléke elromlik, legyen az konvektor, kazán, vagy bármi más, akkor természetes, hogy egyből azt szeretné tudni, hogy mennyibe fog kerülni a javítás. De meglepetés éri ezeket az embereket, mivel szinte alig akad olyan szerelő, aki a weboldalán feltüntetné az árakat. Na, nem azért, mert titkolnák. Azért nem írunk konkrét árakat, mert minden eset más. Nem tudjuk leírni azt, hogy gázkonvektor szerelés ötezer forint, mivel lehet, hogy csak kétezer forint lesz, de az is lehet, hogy sokkal több. Mindig a megadott problémától függ.

De természetesen nem várjuk el, hogy az ügyfelek abszolút tudatlanul álljanak a fejünk felett azon gondolkozva, hogy vajon mennyibe is fog kerülni. Nem. Ha felhív minket és nagyjából behatárolja a problémát, akkor mi már tudunk egy nagyjábóli árat mondani, amelyet a szerelés megkezdése előtt pontosítunk. Keressen minket bizalommal!

CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS