GÁZKÉSZÜLÉK SZERELŐ

Probléma van gázkészülékével? Hívjon ki minket! Mi már hosszú évtizedek óta foglalkozunk cirkókkal, kazánokkal, bojlerekkel, konvektorokkal és más gázkészülékekkel is, így garantálható, hogy a mi kezünkben biztonságban lesz a készülék.

Nagyon fontos, hogy ha probléma van a gázkészülékével akkor feltétlenül értesítsen egy szerelőt. A hibás gázkészülékek nagyon veszélyesek, így semmi esetre se kockáztasson, főleg ne próbálja meg megjavítani. Sok esetben még nagyobb gondot tud az okozni, ha olyan nyúl hozzá, akinek nem ez a szakterülete.

A gázkészülék szerelőknél nagyon fontos elvárás, hogy alaposak legyenek. A gázzal működő készülékeket csak úgy érdemes javítani, ha a szakember precízen dolgozik. Minden hibát észrevesz, és szakszerűen megjavít. Egy jó javítás után az alap probléma megoldódik, ráadásul a készülék kész lesz a következő szezont is hiba nélkül végig vinni.

Egy szerelőnél nagyon előnyös az, ha gyorsan képes reagálni. Miért fontos ez? Gondoljunk bele egy olyan helyzetbe, amikor egy hosszú hétvégét megkezdő, hideg pénteki éjszaka egyszer csak leáll a kombi kazán és nem lehet újra életre kelteni. Ilyenkor egyértelmű, hogy nem várhatunk hétfő reggelig, hogy aztán jó esetben is hétfő délelőtt jöjjön ki egy szerelő. Egy ilyen helyzetben feltétlenül szükség van arra, hogy egy szerelő azonnal reagáljon, és lehetőségeihez képest egyből elinduljon megoldani a problémát.

Mi ezt ajánljuk Önnek. Alaposak vagyunk, gyorsak ráadásul még az áraink is kedvezőek. Legyen gondja bármelyik gázkészülékével mi garantáljuk, hogy átvesszük a gáz problémáját.

CIRKÓ SZERELÉS

GÁZKÉSZÜLÉK JAVÍTÁS BUDAPEST

Mi vállaljuk a gázkészülékeknek a javítását Budapest egész területén és még a környező településeken is. Mi úgy gondoljuk, és a tapasztalataink is ezt igazolják, hogy nagyon fontos az, hogy a szerelő gyorsan kiérkezzen egy problémához. A gázkészülékek ha meghibásodnak komoly problémákat is tudnak okozni, amelyek jobb elkerülni. Ha sokat várunk a probléma kezelésével akkor könnyen megeshet, hogy a készülék végleg meghibásodik, vagy akár az is, hogy gázszivárgás történik.

Hogy ezeket elkerüljük mi mindig egyből kiindulunk a helyszínre, hogy elháríthassuk a problémát. Mi akár egy órán belül is otthonában lehetünk, és minden esetben megpróbálunk a lehető legrövidebb idő alatt odaérni. Ez természetesen függ a forgalomtól, amely Budapesten néha elég zsúfolt, de mi mindent megteszünk, hogy időben odaérjünk, és megjavítsuk a gázkészüléket.

KAZÁN SZERELŐ 0-24

Mi vállaljuk a kazánoknak a szerelését 0-24-ben. Mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy mi a nap huszonnégy órájában elérhetőek vagyunk, minket bármikor lehet hívni. Legyen este kilenc, vagy hajnal négy, biztos, hogy valaki felfogja venni a telefont – de nem csak felveszik a telefont.

Hanem egyből felveszik az adatait, és elindulnak Önhöz. Mi pontosan tudjuk, hogy milyen az, amikor egy péntek este megy tönkre a kazán. Az ember nem várhat vele hétfő reggelig, addig abszolút lehűlne a lakás. Épp ezért mi azonnal elindulunk ha felhívnak minket. Mi nem várunk, nem halogatjuk a problémát, hanem akár egy órán belül is kint lehetünk otthonában. Keressen minket bizalommal!

CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS