CIRKÓ SZERELŐ

Akinek cirkója van az pontosan tudja, hogy mennyire fontos az, hogy a cirkó jól működjön. Ha nem működik a cirkó, akkor könnyen megtörténhet az, hogy nincs fűtés, nincs melegvíz. Ha a fűtési szezon megkezdése előtt jelentkezik a probléma, amikor először fűtenénk, akkor még nincs is akkora gond, ám ha ez akkor történik meg, amikor a fűtési szezon kellős közepén vagyunk, kint repkednek a mínuszok, akkor bizony bajban vagyunk.

Ilyenkor gyorsan kell egy cirkó szerelő, de nem mindegy, hogy milyen. Manapság rendkívül sok szerelő hirdeti magát az interneten, így jól meg kell gondolnunk, hogy kit hívunk. Mi azt ajánljuk, hogy ne bízza magát a véletlenre. Sokkal inkább bízza ránk magát. Ha minket hív ki, akkor garantáljuk Önnek, hogy cirkója újra ugyanolyan lesz, mint amilyen régen volt. Minden hibát professzionálisan elhárítunk, olyan állapotban adjuk át készülékét, hogy a következő szezont is tökéletesen végig tudja vinni.

A cirkó szerelő nem csak szereléssel foglalkozik. A cirkó szerelő foglalkozik a készülékeknek a beépítésével, cseréjével, tanácsadással és a karbantartással is. Ez utóbbit jobban kiemelnénk. Ha azt szeretné, hogy készüléke hosszú-hosszú, akár 15-20 évig is tökéletesen működjön ahhoz elengedhetetlen, hogy évente egyszer ránézzen egy szerelő. Ilyenkor a szerelő ellenőrzi az egész készüléket és alaposan kitakarítja.

Bármi is legyen cirkójával hívjon minket bizalommal! Nálunk csak profi cirkó szerelők dolgoznak!

CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS

CIRKÓ SZERELÉS ÁRA

Sokszor találkozunk azzal a kérdéssel, hogy “elromlott a cirkóm, mennyibe kerül a javítása?”, amelyre általában nem tudunk válaszolni. Ilyenkor szinte mindig értetlenkedés fogad minket, de most mi válaszolunk erre, hogy miért nem tudunk erre a kérdésre árat mondani.

Ahhoz, hogy egy cirkó szerelés árát meghatározzuk tudnunk kell azt, hogy mi a konkrét hiba. Van olyan hiba, amelyet szinte pillanatok alatt meg lehet oldani, szinte szerelni sem kell, azonban van olyan hiba, amely órákig tartó szerelést okoz – és természetesen mindkettőnél azt mondja az ügyfél, hogy elromlott a cirkó. Amíg nem látjuk, hogy mi a hiba nem tudunk árat mondani. Azonban ha kimegyünk, és már látjuk, hogy milyen állapotban van a készülék, akkor természetesen tudunk mondani egy konkrét árat. De szerencsére nem kell eddig várnia, mivel megelőzően ha felhív minket, akkor mi már mondunk Önnek egy ár tartományt, amelyben biztos, hogy benne lesz a konkrét ár is.

CIRKÓ JAVÍTÁS NON-STOP

A cirkók általában nem szoktak válogatni, hogy mikor romlanak el, sajnos nem olyan kegyesek velünk, hogy hétfő délelőtt hibásodjanak meg amikor biztos, hogy délutánig találni szerelőt. A cirkók bármikor tönkremehetnek, így akkor is tönkremehetnek, amikor mi egy szombat éjszaka épp édes álmunkat alusszuk. Vasárnap reggel meg már vár minket a kihűlt lakás, és természetesen az aggodalom, hogy vajon kit lehet ilyenkor kihívni.

A válasz egyszerű: minket. A mi cirkó javítás szolgáltatásunk non-stop, ami azt jelenti, hogy minket éjjel-nappal fel lehet hívni. Tudjuk, hogy mennyire fontos az, hogy a cirkó azonnal kezelve legyen, így minket bármikor fel lehet hívni, napszaktól, és naptól függetlenül is. Ha bajban van, akkor feltétlenül minket keressen fel, mi garantáljuk, hogy egyből felvesszük a telefont és azonnal kiküldünk egy kollégát, hogy megoldja a problémát.

CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS