CIRKÓ SZERELÉS

BOJLER BEKÖTÉSE

A bojler fontos része otthonunknak. Ha szeretnénk mosogatni, egy jót fürödni – akár kádban vagy egyszerű tusolással -, vagy bármi másért forró vízre van szükségünk a bojler működik. Nem is foglalkozik vele senki, amíg jól működik. Természetes, hogy működik. Egészen addig amíg el nem romlik. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy bojlerünk helyesen legyen bekötve, illetve adjuk meg neki ami jár: a karbantartást.

Lehet, hogy spórolhatunk pár ezer Forintot ha ritkábban végezzük el a karbantartást vagy olyan valakivel kötjük be, aki olcsóbban vállalja a hiányzó szaktudása miatt. Azonban gondoljunk csak bele, hogy mennyire idegesítő, hogy amikor a leginkább lenne szükségünk a készülékre akkor megy tönkre. Ráadásul bőven idő előtt. Szerintünk nem éri meg.

Szakembereink sok éves tapasztalattal a hátuk mögött bármilyen meghibásodással elboldogulnak, garanciát vállalunk munkánkra és minket bármikor elérhet. Igény szerint akár azonnali kiszállással vállaljuk megbízását. Ne feledje: A szakértelmünk garancia a gondtalan mindennapokra.

CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS
CIRKÓ SZERELÉS